Frederikshavn Kommune Byprofil 2013 – 240 sider.

0 Posted by - juni 6, 2014 - Uncategorized

6

Steen, Gilda og jeg

Michael, steen og jeg

Michael og jeg

12

Torsdag den 4. juli udkom Frederikshavn Kommune Byprofil 2013. Bogen er den 2. udgave og er blevet en rigtig flot bog på 240 sider. Bogen indeholder masser af spændende læsestof om alt det, som Frederikshavn Kommune er kendt for. Bogen er en tidskapsel, hvor øjeblikke i hele kommunen er fikseret til gavn og glæde for mennesker fra nær og fjern.

Torsdag den 4. juli udkom Frederikshavn Kommune Byprofil 2013. Bogen er den 2. udgave og er blevet en rigtig flot bog på 240 sider. Bogen indeholder masser af spændende læsestof om alt det, som Frederikshavn Kommune er kendt for.
Bogen er en tidskapsel, hvor øjeblikke i hele kommunen er fikseret til gavn og glæde for mennesker fra nær og fjern.

 

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

By[profil avis master